Samen kom je verder!

Krachten bundelen, inspireren, motiveren, kennis delen en je als zzp-er ook een soort “collega’s” te hebben. Je bent namelijk niet alleen, als mama, als onderneemster, als vechter en als doorzetten. 

Chaotisch of gestructureerd, helemaal uitgedacht of je ziet waar de week je brengt. Al jaren onderweg of net begonnen. Zo veel vrouwen (met kinderen), zo veel smaken! En gelukkig maar!

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

Rebecca Slotboom, directeur van MomCycle, blinkt uit in het empoweren van mensen en zag de dagelijkse struggels die een “mama-ondernemer” kan ondervinden. Uit eigen ervaring maar ook bij de hardwerkende vrouwen om haar heen. 

Zo heeft Rebecca de afgelopen twee jaar een prachtige @MomCycle opgebouwd die zich nu langzaam maar zeker uitbreid over Nederland. 

Er zijn nu Cycles gestart in Den Bosch, Nijmegen – Arnhem, Utrecht – Montfoort, Eindhoven en zelf mag ik Den Haag en Rotterdam voor mijn rekening nemen en kijk ik mee in Rotterdam.

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

Ben jij “mama-ondernemer” met kindjes tussen de 0 en 12 jaar? Wil je aansluiten in Den Haag – Rotterdam, wil je vrijblijvend meer weten over MomCycle of de Cycles in andere steden? Mail mij dan! info@annesophiemaigret.nl

Volg mij en MomCycle op instagram! @as.maigret en @mamazzp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven