De aller grootse “life changing career switch” in mijn leven.

Gedaan door deze kleine, vliegende recruiter boven mijn hoofd.

Ruim 3,5 maand geleden ben ik bevallen van onze prachtige, lieve zoon Beau. En alle clichés zijn waar! Ik heb het aller liefste, vrolijkste en mooiste kind van de hele wereld en ik ben de aller gelukkigste moeder die je je maar kan bedenken. Gelukkig maar, want ik geniet er met volle teugen van!

Nu alles een beetje een plekje heeft gevonden, gaat mijn zoektocht ook verder in het ondernemen en ontwikkelen van mezelf, zowel zakelijk als privé. De hindernissen waar je als werkende moeder tegenaan loopt zijn voor iedere moeder anders, maar toch ook weer zo het zelfde. Of je nu in loondienst bent of zelfstandig. Het gaat om het vinden van de juiste balans. De komende periode wil ik gebruiken om alles te onderzoeken en kijken hoe ik dit voor mezelf in een mooi vat kan gaan gieten.

Ben je benieuwd? Volg me via LinkedIn of Instagram.

Wil jij alvast een sneak preview, kijken hoe we zakelijk matchen of heb je zelf gave ideeën die je met mij wil delen? Stuur me een DM of mail naar info@annesophiemaigret.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven